Frikadeller er perfekt aftensmad til en travl hverdag

Frikadeller er perfekt aftensmad til en travl hverdag

Har du svært ved at finde på aftensmad, som både du og dine børn synes om, og som du kan lave i en fart? Så er svaret nok, at du kigger på de gode gammeldags frikadeller. De er supernemme at lave, og både børn og voksne er vilde med dem. De er derfor et oplagt valg til aftensmad i en travl hverdag, hvor du både skal have arbejde, børnehentning og tusindvis af andre aktiviteter til at gå op. 

For at gøre det nemt for dig at selv kan du lave en stor portion frikadeller, og så kan I spise af dem de næste par dage. Har I ikke lyst til at spise frikadeller flere dage i træk, kan du fryse de overskydende ned. Dermed har du nogle, som du kan tø op en dag, hvor du simpelthen ikke orker at stå og lave mad. Det kan være med til at få din hverdag til at glide endnu nemmere. 

Har du ikke helt styr på, hvordan du laver de gode gammeldags frikadeller, kan du nemt finde en opskrift via nettet. Der findes i dag et stort udvalg af forskellige former for online kogebøger, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at finde en opskrift, som du kan følge. Du kan for eksempel kigge på dk-kogebogen.dk. 

Fordelen ved at servere frikadeller er, at du kan servere en lang række forskellige former for tilbehør til. Traditionelt set er det sovs og kartofler, der passer til, men du kan også servere salat, ris, pasta, tomatsovs, og hvad I nu ellers godt kan lide i din familie. I en børnefamilie handler det typisk om at finde et kompromis mellem, hvad børnene godt kan lide, og hvad der er sundt. Der er frikadellerne perfekte. Du kan også bruge de kolde frikadeller som pålæg på madpakken. Det er helt sikkert noget, som dine børn vil synes om.