Derfor skal du bruge en boligadvokat

07 January 2021
Camilla Skøtt

editorial

Drømmer du om at finde dit drømmehjem i det københavnske, så har du brug for en dygtig boligadvokat. Overvejer du at droppe den udgift, så læs med her – det er nemlig som regel penge, der er godt givet ud.

Når du skal købe en bolig – hvad enten det er hus, sommerhus, lejlighed eller andelsbolig – så skal du som udgangspunkt gennem en mægler, og denne person er sælgers mand, som man siger. Han eller hun vil gøre alt, hvad vedkommende kan for at sikre en god handel for sælger – også selvom det betyder, at du kommer til at betale flere penge end højest nødvendigt.

Netop derfor er det en god idé at alliere sig med en uvildig boligadvokat, der udelukkende varetager dine interesser, og som arbejder for at sikre den bedste bolighandel for DIG.

Mere end bare skødeskrivning

Mange boligkøbere – særligt førstegangskøbere – er af den opfattelse, at en advokat kun er nødvendig i forbindelse med skødet. Men det kunne ikke være mere forkert. Faktisk er skødet den mindste del af en bolighandel.

Har du for eksempel styr på lokalplaner og servitutter? Har du undersøgt, om du kan få lov til at lave de ændringer ved boligen, du drømmer om? Ved du, om der er forurening på matriklen? Har du forstået den fulde dybde af tilstandsrapporten? Og kan du sidst men ikke mindst finde ud af at forhandle om prisen på boligen?

Alt det og meget mere kan en dygtig boligadvokat hjælpe dig med, og hvis du oven i købet vælger én, der er certificeret gennem Danske BOLIGarkitekter, er du sikrer en høj service og en god kvalitet. Samtidig får du tilbud en fast pris og et gratis formøde, inden I påbegynder samarbejdet, så du ved nøjagtigt, hvad du går ind til og også om du kan finde ud af at samarbejde med advokaten – det er nemlig vigtigt med god kemi.

More articles