Lækre og saftige koteletter i fad

23 November 2018
Astrid Pedersen
Lækre og saftige koteletter i fad

Sætter du pris på et godt, varmt måltid mad til aften i hverdagen – men har du svært ved at finde tiden og overskuddet til at kokkerere? Så kunne du vælge en ret, som tilbringer det meste af sin tilberedningstid i ovnen, hvor den passer sig selv. Som for eksempel den kendte, danske klassiker koteletter i fad.

Koteletter i fad – et sikkert hit blandt store og små

Til hører du den berømte gruppe af travle småbørnsforældre, som har vanskeligt ved at få tiden til at slå til i hverdagen, er netop koteletter i fad et oplagt bud på en hverdagsret, som passer perfekt til din livsstil. Koteletter i fad er nemlig både billige i indkøb, nemme at tilberede, og særdeles velsmagende.

Langt de fleste børn og voksne elsker smagen af koteletter i fad – og så er det tilmed en ret med plads til variationer. Du kan selv styre, hvilke ingredienser, som skal indgå i sovsen. Du kan lægge ingredienser til og trække fra på samme konto – det er for eksempel ikke alle børn, som synes at champignoner er lige interessante, så disse kan med fordel erstattet med eksempelvis cocktail pølser eller wiener pølser i tern.

Du kan servere dine koteletter i fad med kartoffelmos, ris eller måske pasta efter behov og temperament – og su bestemmer helt selv, hvilken form for grønt tilbehør eller garniture, som skal ledsage dine koteletter i fad (hvis nogen overhovedet).

Nem og enkelt tilberedning af koteletter i fad

Dertil kommer, at du ikke skal ud i det helt avancerede køkkenudstyr for at tilberede koteletter i fad. Du har brug for en god sauter pande eller dyb stegepande, et ildfast fad og så selvfølgelig en god kokkekniv, så er du allerede godt hjulpet.

Du kan finde opskrift på koteletter i fad samt fremgangsmåde på dk-kogebogen.dk

More articles