Videoovervågning – også til private

10 december 2019
Astrid Pedersen

editorial

Videoovervågning er ikke udelukkende til brug på offentlig vej og gade. Inden for de seneste år er videoovervågning rykket ind i de private hjem, som en ekstra præventiv foranstaltning i forhold til indbruds sikring.

Når du vælger at udstyr dit hjem med overvågningskameraer forbundet til et smart og moderne videoovervågning system, vil du ikke alene kunne føle dig tryg og sikker ved at dit hjem er overvåget 24 timer i døgnet. Du vil også kunne skræmme indbrudstyve eller hærværksmænd væk fra din ejendom. Hvis du vælger at opsætte synlig udendørs videoovervågning – eventuelt i forbindelse med en bevægelses aktiveret projektør – og samtidig sørger for at skilte aktivt med din indendørs videoovervågning, vil de fleste potentielle misdædere nok opgive deres forehavende.

De fleste moderne overvågningskameraer er så effektive, og i besiddelse af så høj en opløsning, at de resulterende optagelser kommer ud i virkelig god kvalitet. Dette betyder, at politiet får en hjælpende hånd i forbindelse med efterforskning. Og som en ekstra side gevinst til dig vil forsikrings selskabet hurtigere kunne gennemføre deres sagsbehandling, hvis de har video dokumentation for indbruddet og for de stjålne effekter, hvilket betyder, at du hurtigere kan få udbetalt din erstatning.

Find de bedste videoovervågning systemer hos dkkamera.dk

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe kameraer og andet udstyr og tilbehør til videoovervågning, kan du med fodel prøve dkkamera.dk. Hos dkkamera.dk finder du udelukkende kvalitets produkter fra estimerede producenter, som lever op til alle gældende standarder.

Når du køber videoovervågning udstyr hos dkkamera.dk, er du altid sikker på at få den rette rådgivning og vejledning i forhold til montering og installering. I de smarte videoovervågning pakker medfølger alt, hvad du skal bruge for selv at sætte systemet op derhjemme. Du kan se det store udvalg, og få mere information om videoovervågning, på dkkamera.dk

Flere Nyheder