Tre tips til at finde den rette maler på Frederiksberg

15 December 2020
Camilla Skøtt

editorial

Det er aldrig let at vælge, hvilken håndværker der skal varetage projekterne i ens hjem, men ikke desto mindre er det vigtigt at finde den rette – det er ærgerligt at spilde penge på dårligt håndværk.

Leder du efter en maler på Frederiksberg? Vi kan ikke fortælle dig nøjagtigt, hvem du skal vælge, men vi kan til gengæld give dig et par gode råd med på vejen, så du øger chancerne for at vælge rigtigt – der er nemlig tre ting, du med fordel kan gøre, når du skal finde en maler til at klare malerarbejdet i dit hjem; lave din research, tjekke anbefalingerne og mærke efter.

Lav din research

Det er lettest at vælge den første den bedste maler, der dukker op på Google, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning. Det er måske bare dét firma, der har sprøjtet flest penge i markedsføring, men det siger ikke noget om kvaliteten.

Derfor: Lav lidt research. Brug tid på at kigge de forskellige virksomheder efter i sømmene. Har de referencekunder, deler de billeder af deres arbejde på sociale medier, virker de professionelle og vil de tale med dig, hvis du ringer med spørgsmål?

Tjek anbefalingerne

Det bedste er naturligvis, hvis du har venner, bekendte eller familie, der har gode erfaringer med en maler. De bedste anbefalinger er nemlig dem, du får fra folk, der kender dig. Har du ikke det, kan du i stedet tage et kig på sider som trustpilot for at undersøge, hvordan tidligere kunder har oplevet en given service fra et firma.

Mærk efter

I sidste ende er det helt essentielt, at det valg du træffer, føles som det rette for dig. Du skal trods alt kaste en del penge efter maleren, og du skal gerne føle, at du får noget for dem – alternativt kan du lige så godt male selv.

More articles