Tjek din bil med nummerpladeopslag

editorial

Står du for at skulle købe ny bil, og har du besluttet at det skal være en brugt én af slagsen? Så har du foretaget et klogt valg rent økonomisk.

Når du køber en brugt bil sparer du rigtig mange penge i forhold til bilens nypris. En brugt bil med 3 – 5 år på bagen vil nemlig have smidt det meste af sin nyværdi. Dette betyder at bilen kan erhverves for en brøkdel af nyprisen.

Du får dermed meget mere bil for pengene. Og du kan med en brugt bil sagtens få en bil med masser af kilometer tilbage i tælleren hvis du altså gør dig umage med at vælge den rette brugte bil.

Hvordan finder jeg ud af mere om min nye brugte bil?

Har du allerede en brugt bil i kikkerten er det en god idé at undersøge alt hvad du kan omkring bilen.

Du vil for det første gerne være sikker på at din nye brugte bil ikke er stjålet og efterlyst gennem politiet. Det er sådan en dårlig overraskelse når man bliver holdt ind til siden med blå blink og sirener fordi politiet har fået øje på én gennem politibilens indbyggede nummerplade scanner.

Der ud over er det altid en god ting at kunne sætte sig ind i bilens tidligere ejer forhold, og få et billede af hvor mange gange den har skiftet hænder i årenes løb. Og sidst, men ikke mindst, skal du sikre dig at bilen er behørigt forsikret.

Dette kan du gøre ved hjælp af et hurtigt opslag i Biltorvets database. Biltorvets database er gratis at anvende og samler alle relevante oplysninger på biler i Danmark ud fra deres nummerplade. Her kan du se data fra blandt andet Skats Motorregister samt diverse importører og forhandlere.

Læs mere om nummerpladetjek hos Biltorvet på Biltorvet.dk.

More articles