Står du og mangler en glarmester i Lyngby?

30 september 2020
Johanne Hansen

editorial

En glarmester i Lyngby giver dit vindue nyt liv

Hvis du står med et ødelagt vindue, men ikke nænner at smide det ud, så er en glarmester ikke en helt dårlig idé. Oftest føles det som om, at en glarmester er et glemt erhverv – det er i hvert fald ikke et håndværk, som alle nu til dags uddanner sig til. Her lægger de mere velkendte erhverv som tømrer, murer og VVS’er længere oppe på listen.

Ikke desto mindre betyder det ikke, at vi må glemme dem, når det hele brænder på. Måske tænker nogle, at det er en tømrer i Lyngby, man skal have fat i, men en glarmester i Lyngby kan klare langt mere end det – og mere til. 

Værktøjer og erfaren er på plads 

Ved at booke en glarmester, er du sikret, at glarmesteren har alle de slags værktøj, der skal bruges til at reparere lige præcis dit ødelagte vindue. Det betyder, at hvis du har noget ekstra glas, der skal fikses, kan han oftest også klare det på stedet, da han har alt værktøj og erfaringen til det. Det kan være alt fra et spejl til en lille indevindue, hvor glasset også er gået i stykke. Eller noget helt tredje såsom en billedramme med glas i.

Her kan det så være, at materialerne bliver et problem, hvis glarmesteren ikke lægger inde med det, der skal bruges lige nu og her. Men så går der jo ikke mere tid, end det er til at rumme, før han kan være tilbage med det materiale, der skal til.

Altså er det en god idé at anskaffe sig en glarmester, da han ved, hvad han laver, har materialerne og har forbindelser til disse materialer. Udover et vindue eller et ødelagt spejl, kan en glarmester også lave opgaver såsom glasmontre, VELUX ovenlysvinduner eller termoruder. Det vil sige også mere erhvervslrelaterede opgaver. 

Flere Nyheder