Skønhed og ungdommelig udstråling med økologisk hudpleje

11 december 2019
Astrid Pedersen
Skønhed og ungdommelig udstråling med økologisk hudpleje

Vi lever i en verden, hvor der nærmest er kunstige tilsætningsstoffer i alt, hvad vi indtager eller smører på kroppen. Disse stoffer, som blandt andet tæller kunstig farve samt smag og aroma stoffer, kan virke allergi fremkaldende og forstyrrende for hormon balancen.

I mindre koncentrationer er disse stoffer ikke i sig selv skadelige. Men i kombination med andre stoffer, og i større mængder, risikerer man ved anvendelse af eksempelvis kosmetik eller hudpleje produkter at udsætte sig selv for en helbredsmæssig risiko. Det er så ærgerligt pludselig ikke længere at kunne bruge fugtigheds creme i ansigtet, fordi man har udviklet kontakt allergi ved brug af dårlige hudpleje produkter.

Derfor er der en vis pointe i at vælge at investere i cremer, lotions, serummer og olier samt rense produkter til huden i en økologisk version. På den måde udsættes din hud ikke for de syntetiske fremstillede – og potentielt skadelige – stoffer i så store mængder, og du minimerer din risiko for udvikling af allergi eller overfølsomhed.

Økologisk hudpleje – den sunde alternativ

Hvis du vil være helt sikker på, at de produkter, du til dagligt påfører huden i dit ansigt, er så rene som overhovedet muligt, skal du vælge den økologiske variant af de traditionelle hudpleje produkter. Når et produkt kan bryste sig af at være økologisk produceret, er der en række strenge krav, som skal være opfyldt. Dette betyder, at du er garanteret et produkt, i hvilket mængden af kunstige tilsætningsstoffer er minimal. I

mange økologiske hudpleje produkter er der faktisk slet ingen tilsætnings stoffer ud over konserverings midler, som skal forhindre olien i produktet i at blive harsk. Og så kan du med god samvittighed anvende produktet uden at skulle bekymre dig om dets allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende virkning.

Du kan læse meget mere om økologisk hudpleje på skønhedogmode.dk/hold-huden-sund-med-oekologisk-hudpleje, og få flere tips til skønhedspleje på skønhedogmode.dk

Flere Nyheder