Skal man lige have rettet ens gulvafslibningstilbud til?

31 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig har man ikke lyst til at ændre et tilbud i en retning, der ikke er til fordel for en, men man kan måske føle, at da man indgik aftalen om gulvafslibningen med dette specifikke tilbud, at man ikke fik nok ud af det.

Men sådan kan det gå, da man nogle gange er god til at forhandle, mens man andre dage oplever, at dagen ikke er med en – måske kender man en person, der er mere standhaftig end en, så man lader den person forhandle for en.

Men bordet det fanger, så man vil jo ikke rigtig kontakte dem igen og høre, om man kan ændre i tilbuddet, uden der måske er en meget vigtig årsag til det, som der ikke har med selve prisen at gøre.

Det kan være, man lige ønsker nogle rettelser eller andet tilpasset – men så kan man jo altid forsøge at dreje samtalen over på at få mere rabat.

Lav faste ændringer i dette tilbud om gulvafslibning

Omvendt vil det især ikke se heldigt ud fra firmaets side, hvis de tager fat i en kunde og siger, at deres tilbud måske lige var lidt for godt, så de er nødt til at sætte prisen op inden udførelsen.

Her må man som virksomhed bare acceptere, at man kommer til at tabe penge på denne opgave, men så har man måske også fået en fast kunde, fordi man oplevede så god service til en billig penge i første omgang.

Man må så bare notere sig, at man ikke skal give et tilsvarende tilbud en anden gang eller i hvert fald sørge for, at man kun gør det så sjældent, så man ikke ender med at tabe penge på arbejdet.

Men når den endelige aftale om tilbuddet er på plads, så bør begge parter i hvert fald acceptere dette.

Læs mere om gulvafslibning ved at besøge dette link: https://byggeteknisk.dk/inspicer-gulvet-naermere-efter-inden-gulvafslibning/ 

More articles