Shopping efter den tøjstil du vil bruge på arbejdet

23 December 2019
Anders Lundtang Hansen
Shopping efter den tøjstil du vil bruge på arbejdet

Nogle gange kan man være så heldig, at et firma ligefrem stikker en nogle penge til at gå ud for at shoppe efter tøj til arbejdet med.

Det er ikke fordi, at de synes, man ser sløset eller laset ud til daglig, men simpelthen fordi, man måske er sponsoreret af et tøjmærke, som det godt kan være dyrt at have råd til selv, eller man har et samarbejde med en forhandler om at bruge deres tøj – hvorfor man måske kan spare pengene på den måde.

Parolen i firmaet kan jo være mere eller mindre udtalt, at man går i noget bestemt tøj hver dag, som dog ikke er en uniform, men som kommer fra nogle bestemte producenter og er af nogle bestemte mærker.

Angående uniformer så er der måske krav fra arbejdspladsen om, at man ifører sig en bestemt uniform, når man skal arbejde det givne sted, som gør det nemmere at genkende de ansatte fra kunder, men også fordi det praktisk gør det lettere at udføre ens arbejde.

På nogle arbejdspladser har man da også helt lov til selv at bestemme, hvad man vil gå i, så længe det ikke er provokerende eller for outreret at kigge på.

Og det er jo hér, at man har råderum til at gå ud at shoppe og finde det tøj, som man gerne vil gå i, mens man er på arbejde eller skal repræsentere virksomheden på den ene eller anden måde.

Det kan være i det daglige, når man møder kunder, mulige samarbejdspartnere med videre.

Dette er måske ikke helt nemt for alle at tage en beslutning angående, hvorfor man måske skal have hjælp til det, men garderoben behøver jo ikke altid se ens ud på hver arbejdsdag, så måske vælger man lidt forskelligt, der altid passer til retningslinjerne for virksomheden.

Og så kan man jo altid skifte det ud senere igen.

 

More articles