Sæt trumf på din renovering med en maler på Frederiksberg

10 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Med den nye finanslov for 2021 træder nye regler for håndværkerfradrag i kraft – og skal du nå at gøre brug af disse, skal du i gang med at planlægge årets renovering nu. Du kan i 2021 få fradrag på op til 25.000 kroner på diverse håndværker ydelser som kan hjælpe med at gøre din bolig mere miljø og klima venlig – for eksempel diverse former for energi renovering og andet som kan hjælpe den grønne omstilling på vej.

Vælger du at få gennemrenoveret dit hus eller din lejlighed kommer du sikkert til at skulle vende boligen på den anden ende. Så hvorfor ikke bare gå all in, og få frisket vægge, lofter og indvendigt træværk op i denne anledning?

Kan jeg selv udføre malerarbejdet oven på min renovering?

Mange bolig ejere vælger selv at varetage det afsluttende malerarbejde, som regel af økonomiske hensyn. Men det er ikke altid en god idé – i hvert fald ikke hvis du ønsker det smukkeste og mest holdbare resultat. Du vil nemlig blive overrasket over hvor omfattende malerarbejde i virkeligheden er.

Skal arbejdet gøres ordentligt er det langt fra tilstrækkeligt blot at smøre noget maling ud over væggene. Du skal som minimum slibe alle overflader med groft og fint sandpapir, vaske dem ned med sæbe vand og prime dem med Microdispers hvis malingen skal binde ordentligt.

Da det er der færreste vægge som kan klare sig med eet lag maling hvis det skal dække ordentligt skal du grund ad et par omgange før du maler væggene i deres endelige farve. Og da malingen skal nå at tørre 100% mellem hver omgang kan malerarbejdet godt komme til at tage en del tid.

Find den bedste maler på Frederiksberg

I stedet kan du vælge at alliere dig med en faglært maler – find ham eller hende via Malerkanonen på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ 

More articles