Sådan vælger du den bedste mascara!

20 October 2020
Anne-Mette Hansen
image

editorial

Beautyverdenen er fuld af mascaraprodukter. Der kommer hele tiden nye på banen. Fra et væld af mærker og brands. De kan alle noget nyt. De bliver altid lidt vildere og lidt federe. Du kan altså få smukke øjenvipper, lige meget hvilken farve du foretrækker. Og uanset om de skal være super fyldige og kraftige eller blot lidt mere enkle, men stadig fyldige. 

Men hvordan vælger du den allerbedste mascara? En der giver fyldige vipper? Som holder længe og ikke tørrer ud? Men som også er prisfornuftig? Følg guiden her!

Din guide til at vælge mascara

Du skal træffe mange valg, når du leder efter den perfekte mascara. Der er nemlig et væld af forskellige varianter, der alle har sine gode egenskaber!

1. Kraftig eller fin børste? Er du til et vildt lash look eller søger du et mere fint look? Skal du bruge den til festlook eller til hverdagslook?

2. Buet eller lige børste? Betyder faktisk meget, alt efter om du har tætte eller spredte øjenvipper.

3. Vandfast eller ikke? Vil du gerne undgå at mascaraen løber, når du cykler til arbejde i regnvejr?

4. Skal farven være klassisk sort? Brun? Eller grøn? Hvilke farve passer til dig og dit look?

5. Skal den være vegansk? Du kan sagtens få en mascara, der er produceret med omtanke for dyr og som derfor ikke benytter nogle animalske ingredienser.

6. Til at tage med ud og rejse? Det er altid fedt med en lille mascara, der kan tages med på rejsen eller som passer i håndtasken. 

Køb din nye mascara online

Du behøver ikke længere at gå ned i din lokale Matas for at finde din mascara. Nej, der findes efterhånden et væld af online beauty shops. Her finder du et enormt bredt udvalg af mascaraer. Der er helt sikkert en lige efter din smag, ønsker og stil. 

More articles