Sådan laver du en nem og hurtig chili con carne til aftensmad

16 March 2022
Silje Hansen

editorial

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave af god mad til en hverdagsaften, eller hvis du får mange gæster på besøg. Hvis du ikke ønsker at bruge en masse tid på at lave mad i køkkenet, kan du gøre det nemt for dig selv ved at vælge chili con carne. Chili con carne er ikke bare nemt og hurtigt. Det smager utrolig godt, og noget som de fleste gæster vil sætte pris på at få så serveret.

Der er i dag mange forskellige varianter og måder at lave en chili con carne på. Her kan du vælge at eksperimentere med retten, så den får noget kant og du sætter dit personlige præg. Det kan blandt andet være i forhold til, hvor stærkt det skal være. Du kan også vælge at lade det simre i lidt øl eller smide noget mørkt chokolade i. 

Chili con carne

Hvad kan du servere sammen med en chili con carne?

En chili con carne kan du spise på mange forskellige måder. Der er mange der foretrækker at putte noget cremefraiche på toppen, så det smager mildere. Det gør den også mere cremet og lækkert. Her kan du med fordel servere det sammen med et hvidløgsbrød eller nachos chips. Chips giver det sprøde til retten og passer godt ind i den mexicanske smag.

Hvis du ønsker en sundere version af chili con carne, eller ønsker du at servere det sammen med grøntsager, er det oplagt at du bruger peberfrugter eller majs, som giver det friske til retten.

Hvor finder du en nem opskrift på en chili con carne?

Hvis du er i markedet for at finde en nem og lækker opskrift på en traditionel chili con carne, kan vi varmt anbefale dig at besøge https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne. Her kan du også finde inspiration til mange andre klassiske retter, som du kan lave som hverdagsmad.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

More articles