Professionel og grundig gulvafhøvling i Skødstrup – find et tilbud online

06 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv er, i kraft af sin status som levende og porøst materiale, særligt udsat i forbindelse med eksempelvis oversvømmelser. Lige meget hvor omhyggeligt du har vedligeholdt dit trægulv, og sørget for, at det var beskyttet imod daglig slitage, vil det ikke kunne undgås, at gulvet tager skade når det bliver udsat for fugt i store mængder.

Selv om du sætter en kæmpe indsats ind på at tørre træværket, vil skaden sandsynligvis være sket: Fibrene i træet har suget fugt til sig, og har udvidet sig i sådan en grad, at trægulvet begynder at bulne og slå revner.

Dette kan føre til niveau forskelle i trægulvet, som gør det ubehageligt at betræde (og umuligt at møblere) samt skæmmende misfarvninger. Disse skader kan ikke fjernes ved en gulvafslibning alene. Der skal skrappere midler på banen – som for eksempel en effektiv gulvafhøvling, udført af en professionel gulvmand.

Hvorfor skal en professionel håndværker udføre min gulvafhøvling?

Grunden til, at du bør lade en erfaren og faglært gulvmand forestå afhøvling af dit trægulv, når det har taget skade, er, at du derved minimerer risikoen for at udrette endnu større skade på gulvet. Den maskine, som anvendes i forbindelse med en gulvafhøvling, er forholdsvis tung og omstændelig at håndtere.

Da maskinen er forsynet med en roterende valse, påmonteret skarpe skær, er det til gengæld forholdsvis let at komme galt af sted med den. Du kan nemt komme til at lave endnu større skrammer eller endnu mere udtalte niveau forskelle i det i forvejen beskadigede trægulv. Og så er det ikke sikkert, at der kan rettes op derpå, idet et trægulv kun kan tåle et vist antal afhøvlinger.

Find din gulvmand online

Hos gkservice.dk kan du altid kigge forbi og få et fordelagtigt – og uforpligtende – tilbud på en grundig gulvafhøvling med tilhørende gulvafslibning og afsluttende efterbehandling.

More articles