Nyere brugte biler i fin stand – find dem online

09 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

Er familiens gamle bil tæt på at stå af – eller er der forhold, som bevirker, at det er nødvendigt med en ekstra bil? Så er du sikkert allerede i gang med at skimme diverse bilmagasiner og glittede brochurer fra diverse forhandlere. Og du har med garanti allerede måttet sande, at det ikke er nogen billig affære at købe bil i dagens Danmark. I hvert fald ikke, hvis det partout skal være en fabriksny én af slagsen.

Det kan godt betale sig at købe en brugt bil

Måske tænker du, at du af hensyn til sikkerheden og din families tryghed er bedst tjent med at købe en ny bil – også selv om I så bliver nødt til at sætte jer i gæld for at kunne finansiere den. Men her skal du tænke på, at det faktisk godt kan lade sig gøre at finde en god, brugt bil, som ikke nødvendigvis er et sminket lig, og som sagtens vil kunne dække familiens transport behov i flere år.

Det er jo slet ikke sikkert, at I har brug for to biler, når børnene er blevet store nok til at kunne transportere sig selv, subsidiært er flyttet hjemmefra. Og så er der ikke megen idé i at gældsætte sig til ære for en fin ny bil på et tidspunkt, hvor familien måske kan bruge de penge på andre og meget sjovere ting.

I stedet kan du satse på at finde dig en brugt bil af nyere dato. En bil smider det meste af sin nyværdi i løbet af de første 3 – 5 år – men det betyder ikke, at bilen af den grund ikke er noget værd. Du betaler bare mindre for den end du ville have gjort, da den var spritny!

Find de bedste og nyeste annoncer for brugte biler på biltorvet.dk

More articles