Nye SMS lån – det kan være svært at finde de bedste!

17 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Nye SMS lån - det kan være svært at finde de bedste!

Det er næsten eksponentielt, hvordan der kommer forskellige måder frem nu vores moderne tid til, hvordan man kan låne penge, som ikke koncentrerer sig om bankerne eller dem, man kender personligt eller på anden måde kan sponsorere en finansielt især privat.

Der er annoncer på nettet med “lån penge kviklån“, der er hjemmesider om det samme, og så kommer der endda hele tiden nye metoder frem, og når de først er kommet frem, så formerer de sig, så der for eksempel findes mange nye SMS lån, der popper frem hele tiden.

Man kan undre sig over, at så mange er vilde efter at låne penge til en, ofte uden at mødes med en; tjekke, om man er registreret i RKI, er kreditværdi med videre – man behøver ikke engang at stille sikkerhed på nogen måde.

Pludselig, efter man har ansøgt om et lån, så lander der penge på ens bankkonto, og der findes da også stikprøvekontroller, som viser, at kontrollanter ofte kan låne penge fra mange forskellige steder fra via forskellige former, uden man bliver tjekket på nogen måde.

Hvor alle de penge kommer fra til udlån, kan undre en, men forklaringen er ofte, at det er DIG, som betaler disse udlån, for kunderne før dig har betalt lån – og det gør de ofte med skyhøje renter til følge.

Godt nok er der kommet mere skærpede regler for den slags lån, men det betyder stadig ikke, at det skorter på udvalget med at låne penge hurtigt.

Man kan let blive lokket til at låne penge, når man bare lige skal sende en SMS med anmodning og oplysninger om, hvor de penge skal sendes hen, men slags lokker ofte også i fordærv.

Så før du takker ja til et SMS-lån, så tjek hellere lige efter, hvem bagmændene er på disse lån – og mest af alt om du kan evne at betale pengene retur.

Flere Nyheder