Nyd ferien med udendørs legetøj

07 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Foråret er over os – og sommeren er lige rundt om hjørnet. Dette betyder mange flere lyse timer i døgnet og et rigtig godt incitament til at tilbringe dagene udendørs. Og sommeren 2021 tegner til at blive helt speciel, idet mange danske familier dropper udlandsrejsen til fordel for en afslappet og klima venlig staycation.

Gør haven sommerklar, inden ferien starter

Tilhører din familie gruppen som foretrækker at blive hjemme i sommermånederne er der masser af tiltag du kan udføre for at gøre haven mere spændende og indbydende.

En lækker træterrasse kan danne rammen om diverse aktiviteter så som leg, solbadning og alle familiens måltider. Du kan vælge at investere i en pool til haven hvor både små og store kan køle sig af de tage hvor solen bager allermest. Og så kan du glæde dine børn ved at indrette en legeplads i haven.

Med en legeplads på egen matrikel slipper I for de daglige ture til den lokale offentlige legeplads. Ungerne kan lege når det passer dem, og du kan holde opsyn fra din liggestol eller din solseng mens du slapper af. I slipper for at stå i kø til de mere populære lege redskaber – og de mindste får ikke stress af de større børns vilde leg.

Hvad skal jeg bruge til min hjemmelegeplads?

Når du ønsker at indrette en legeplads i haven kan du med fordel besøge Ude-Leg. Her finder du alt hvad du skal bruge for at indrette din legeplads således at både de små og store børn kan få glæde af den.

Til de allermindste finder du et stort udvalg af sandkasser med låg. De lidt større børn vil sætte pris på et lækkert gyngestativ eller måske et legetårn. Og de største vil kunne få deres daglige motion på en have trampolin.

Du kan se og bestille udendørs legeredskaber på https://www.ude-leg.dk/.

More articles