Miljøvenlige løsninger til renoveringen af dit badeværelse

01 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er mange måder, du kan renovere dit badeværelse på. Det vigtigste er, at du får renoveret dit badeværelse, så er det er mere miljøvenligt. Der er ikke noget mere vigtigere nu, end at vi sørger for at passe godt på vores miljø. Derfor kan du være med til at gøre en forskel, når du skal i gang med at istandsætte dit badeværelse. Læs med i dette indlæg, og hør hvilke muligheder du har, hvis du gerne vil gøre dit nye badeværelse mere miljøvenligt.

 

1. Vælg et vandbesparende toilet

Vandforsyningen og toiletsystemet spiller en vigtig rolle i din badeværelsesrenovering. Et toilet med lavt vandgennemstrømning eller et toilet med dobbeltskyl kan spare dig for ca. 40 % af vandforbruget sammenlignet med et toilet med almindelig skylning. Derfor kan det have stor betydning for din vandregning og miljøet, hvis du vælger at få installeret et vandbesparende toilet.

 

 

2. Få installeret sensorer på vandhanen

Med sensorer på vandhanerne risikerer du ikke at løbe tør for varmt vand, mens du forsøger at rense dit ansigt og dine hænder på samme tid. Sensorer hjælper også med at spare vand, ved kun at lade tilstrækkeligt varmt vand løbe gennem rørene i en kort periode. Herefter vil vandhanen selv slukke automatisk efter et bestemt tidspunkt. Det kan hjælpe betydeligt, så du ikke bruger unødvendigt vand, når du står og børster tænder eller renser din hud om aftenen. Du kan selv installere vandhanen til, hvor længe der skal gå før vandet stopper med at løbe.

 

3. Få emaljeret dit badekar, fremfor at købe et nyt

Et nyt badekar er dyrt. Det koster ikke blot penge for at købe badekarret, men det koster også at få den installeret korrekt og fragtet til dit hjem. Alt sammen løber op i et større forbrug, som du egentlig godt kan spare på. Ved at få spraymalet dit gamle badekar, så kan det komme til at se helt nyt ud.

Det kræver ikke mere end en enkel behandling, før du kan se den store forskel. Det er ikke blot billigere, men det er også en mere miljøvenlig løsning. Du kan finde mere inspiration om hvordan spraymaling badekar fungerer, og hvad prisen er på internettet

More articles