Medbring en cheesecake til kagebordet

04 July 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Rigtig mange mennesker elsker en god cheesecake, og følger du en god opskrift til at lave denne kagetype, så skal den nok blive et hit.

Ellers må du bare forklare folk, hvad der er i den, hvis de nu skulle være allergiske overfor noget, der er puttet i den – hvis du ved, der er flere ved det selskab, du skal have kagen med til, som der er allergiske, så kan du undlade denne ingrediens eller tilsætte noget, som der minder om det, hvis det ikke kan undværes.

Men ellers er sådan en cheesecake et ret så sikkert valg, når du skal hen at finde ud af, hvad det er for en slags kage, du vil tage med til kageselskabet.

Du kan lave den forholdsvist hurtigt og let, og hvis der skulle være tid at løbe på, så kan du jo også pynte den lidt ekstra op, om det skal være med elementer, der kan spises eller skal tages af først.

Den cheesecake vil overgå de andre kager på bordet

Anledningen til at tage en cheesecake med kan være til det sønderjyske kagebord, der er kendt for at have et bravt udvalg af kager.

Her plejede man førhen at lade være velkendte, danske kager, man diskede op med, men tiden er moden til, at man ikke bare kalder det en ostekage, men at man medbringer en cheesecake, der er inspireret af udenlandske opskrifter og måske har fået et dansk islæt.

Måske er det fordi, at man skal have kagen med i børnehaven eller til en anden fødselsdag for de små, hvor man har lovet at tage kage med.
Her egner en cheesecake sig også til dette.

Eller også har I en kageordning i firmaet, hvor man skiftes til at tage kage med hver fredag, og når turen kommer til dig, så skal du da tage en cheesecake med.

More articles