Maler på Frederiksberg; lad os hjælpe dig

15 december 2020
Camilla Skøtt

editorial

Skal du snart rykke ind i dit nye hjem på Frederiksberg, så kan du med fordel overveje at male, inden du flytter alle dine møbler og sager ind. Jo mindre der er i rummene, jo lettere (og billigere) er det at male.

En ny og lækker lejlighed på Frederiksberg. Eller måske endda et hus. Det er noget, de fleste i hovedstadsområdet drømmer om, og hvis du er den heldige person, der snart skal flytte ind i en bolig i den populære kommune, kan du med fordel stoppe op et øjeblik – hvor travlt har du egentlig?

Det er nemlig en god idé at renovere og male, inden du flytter ind, hvis det er muligt. Ikke bare slipper du for at bo i byggerod og lugten af maling, håndværkerne har også lettere ved at komme omkring, og dermed kan de hurtige løse deres opgaver – og så bliver det billigere for dig. Sidst men ikke mindst er det naturligvis virkelig lækkert at flytte ind i en bolig, der er fuldstændig istandsat.

Få hjælp fra håndværkere

Det kan være hyggeligt at klare noget af istandsættelsesarbejdet på egen hånd, men det kan være svært at finde tiden i en travl hverdag. I stedet kan du med fordel finde lokale håndværkere, der kan håndtere processen – fx en maler på Frederiksberg.

Med en professionel maler ved din side, sikrer du, at væggene får den helt rette finish, og ikke mindst slipper du for selv at fatte penslen. Så sjovt er det trods alt heller ikke at male. Det eneste du skal være opmærksom på, er at hidkalde maleren på det rette tidspunkt; han eller hun skal først komme, når stort set alt andet renoveringsarbejde er overstået. Det er spild af penge og kræfter at male, hvis gulvmanden efterfølgende rammer væggen med en af gulvbrædderne, eller tømreren borer forkert, når reolen skal bygges.

Flere Nyheder