Maler på Frederiksberg – hvilken skal du vælge?

14 December 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Skal du flytte i ny lejlighed? Fraflytter du en bolig? Eller udlejer du selv flere lejligheder? Der er mange situationer, hvor du har brug for en maler. Én der kan klargøre lejligheden til enten ind- eller fraflytning. 

Holder du til på Frederiksberg? Det er et område i København med rigtig mange lejligheder og derfor også mange malerfirmaer. Men hvilket firma skal du vælge? Hvad koster det at få malet en hel lejlighed?

Læs med her og få gode råd til at finde din maler på Frederiksberg!

Sådan finder du malerfirmaet

Man kan give flere gode råd, når der ledes efter en dygtig maler. Noget af det du skal kigge efter og tænke over er blandt andet:

1. Hvilket tilbud kan firmaet give dig?

Det er vigtigt at undersøge markedet. Derfor kan du med fordel indhente tilbud på malerarbejde fra mere end ét firma. Får du to vidt forskellige tilbud, er det en god idé at høre et tredje firma. På den må får du en bedre idé om, hvad der er realistisk at betale for maleropgaven.

Prisen afhænger typisk af, hvor stor din lejlighed er og hvor meget, der skal males. 

2. Tilbyder de nogen form for garanti på deres arbejde?

Det er altid en stor fordel, at der er garanti på malerarbejdet. På den måde er du nemlig dækket ind, hvis det efter et par år skulle vise, at arbejdet har været udført for ringe.

Det kunne være, at der var malet med en forkert slags maling, der f.eks. ikke var beregnet til vådrum. Eller at maleren har givet væggen for få lag. 

3. Hvad siger andre kunder om maleren?

Undersøg også gerne, hvad andre kunder har skrevet om maleren. Kig på de sociale medier eller på trustpilot eller på malerens hjemmeside. Det er vigtigt at vide, at andre kunder har været tilfredse med arbejdet.

Husk på disse tre råd, når du skal vælge dit malerfirma på Frederiksberg!

More articles