Mad ud af huset – til familiens store begivenheder

12 januar 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal du holde stor fest for hele familien, er der nok at tænke på. Uanset om anledningen er bryllup (det første af slagsen eller en af ædelmetal varianterne), konfirmation, rund fødselsdag eller blot familiens årlige jule eller påske frokost, har du sikkert nok om ørerne. Mange familier er, medregnet onkler og tanter, fætre og kusiner, og alle disses respektive børn, meget omfangsrige. Og er du velsignet med en stor, varm familie, har du nok lyst til at tilbringe tid med dem til festen frem for at knokle i køkkenet.

Mad ud af huset til familiefesten – kan man dét?

De fleste mennesker forbinder måske familien og de dertil hørende sociale begivenheder med hjemmelavet mad. Dette kan hænge sammen med, at kvinderne før i tiden i højere grad var hjemmegående, og havde bedre tid til at forberede alskens retter. Nu om stunder ser tingene lidt anderledes ud – og er både du og din eventuelle ægtefælle eller livspartner fuldtidsarbejdende, er det nok så som så med at finde tid til at forberede det store festmåltid.

I stedet kan du på ebuffet.dk nemt og hurtigt bestille mad ud af huset i netop de mængder og den type, du skal bruge. Det super brugervenlige bestillings model på ebuffet.dk lader dig bestille fra det store udvalg af retter til buffet, eller komplet sammensatte måltider. Du kan for eksempel bestille en komplet dansk julefrokost med alt hvad dertil hører af flæske- eller ribbensteg, frikadeller, andelår, røget laks, fiskefileter, rejer, leverpostej med surt, marinerede sild, karrysild, rullepølse og diverse oste. Og så vælger du blot, hvor mange kuverter der skal serviceres – så får du leveret din festmad lige til døren!

 

Ebuffet.dk kan også tilbyde buffetretter som for eksempel pindemadder, canapeer, tapas, antipasti og andre små hapser, som egner sig perfekt til det store tag selv bord. Se de mange muligheder på https://ebuffet.dk/ 

Flere Nyheder