Lad den lokale maler på Frederiksberg sætte din nye bolig flot i stand

18 november 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du netop kommet i besiddelse af en lækker lejlighed eller dit drømmehus – og ønsker du at gøre boligen til din helt egen? Så bør du investere i en solid renovering af boligen forud for indflytning.

Dette behøver ikke at betyde ombygning eller nedrivning af hele – eller dele af – boligen. De mest effektive måder hvorpå du kan slette alle spor efter den forrige beboer er gennem afslibning af gulve med tilhørende efterbehandling – og så selvfølgelig maling af vægge, lofter og træværk.

Kan jeg selv renovere min nye bolig?

Selv om det i princippet er muligt for dig på egen hånd at forestå såvel gulvafslibning som indvendig maling af din nye bolig kan det på det kraftigste anbefales at du overlader disse opgaver til professionelle fagfolk.

Du kender ikke trægulvenes tilstand og beskaffenhed og vil således ikke kunne vurdere hvilken behandling som vil tjene dem bedst. Det samme gør sig gældende for væggene i dit nye hjem. Du ved slet ikke hvordan dine vægge ser ud inden under eventuelt tapet eller væv.

Det kan sagtens ske at pudset er i så ringe en forfatning at det kræver reparation – enten ved oppudsning af væggene, eller med en fuldspartling med indfarvet spartelmasse som alternativ til maling af væggene. Og til sådanne opgaver kræves en vis professionalisme i form af et rutineret håndelag og en god portion tålmodighed.

Lad en faglært maler på Frederiksberg hjælpe med istandsættelsen

Begge dele finder du hos en dygtig og erfaren maler med den rette uddannelse og mange år på bagen inden for sit fag. Du kan med stor fordel finde en sådan hos din lokale afdeling af Malerkanonen – et landsdækkende malerfirma med samarbejdspartnere over hele Danmark. Via Malerkanonens hjemmeside kan du altid få et uforpligtende tilbud på professionelt udført malerarbejde – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder