Kylling i karry – mad hele familien kan lide

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange småbørnsforældre som går og drømmer om at kunne servere hjemmelavet mad for hele familien hver aften? Og oplever du gang på gang at tiden løber fra dig, eller du bare ikke har overskud til at svede over komfuret i timevis når du kommer hjem efter en lang dag? Så er du ikke alene.

Det kan godt være rigtig svært at finde tiden og energien til at skulle ræse rundt i supermarkedet efter fyraften, måske endda med trætte børn på slæb, for at finde alle de spændende ingredienser til et sundt og varieret aftensmåltid. Og derfor ender det ikke sjældent med en pizza, en færdigret fra fryseren, eller take away fra grill bare nede på hjørnet.

Nem aftensmad med det traditionelle danske køkken

Hvis du ærgrer dig over at skulle bruge så mange penge på dårlig mad bør du træde et skridt tilbage og kaste et blik i den klassiske danske kogebog. Her kan du nemlig finde masser af inspiration til sunde, nærende og velsmagende retter som ikke tager flere timer at lave, og som frem for alt ikke koster spidsen af en jetjager.

Du kan for eksempel med stor fordel kaste dig ud i at lave en ordentlig skudefuld kylling i karry. Langt de fleste børn elsker smagen af den runde flødesovs tilsat aromatisk karry pulver, de duftende basmati ris som serveres til retten, og det møre kyllingebryst.

Det er meget hurtigt at smække en omgang kylling i karry sammen. Og du kan med fordel lave en stor portion, da kylling i karry sagtens kan tåle at blive frosset ned og varmet op de dage hvor du har ekstra travlt.

Find opskrift på kylling i karry online

Hvis du leder efter en god opskrift på kylling i karry kan du finde hvad du søger på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry.

More articles