Kom du hvem med det rette fra det byggecenter?

18 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du ikke også oplevet det, at du var taget ned for at handle ind i et supermarked, fordi du manglede en ting eller to, og da du så kom hjem, så havde du købt meget mere, end du kom efter?

Nogle gange ender man faktisk med at købe alt andet, end hvad man kom efter, fordi man valgt over en masse tilbud, fik nogle gode idéer til indkøb, eller man handlede ind på tom mave, så man købte meget mere, end hvad man kom efter.

Sådan kan det også gå, når man er nede efter at handle større ting, der koster lidt mere, som jo kunne være i et byggemarked med alt du skal bruge, hvor man så netop kan finde så mange ting og sager, at man har svært ved at begrænse sig.

Man havde ellers sagt til sig selv, at man skulle gå målrettet efter det, man kom efter, og derfor handlede man også ind derinde alene sidst, men alligevel gik det galt.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Det er virkelig svært at begrænse sig i sådan et godt byggemarked

Selvfølgelig er det jo ikke altid et problem, hvis man køber mere, end hvad man havde brug for i denne ombæring, for man finder måske inspiration til andre ting, man kan bruge senere eller starte et projekt op med.

Så længe man selvfølgelig har råd til de ting.

Men det er da klart, at det er træls, når man kommer stolt hjem med vognen fyldt med materialer og værktøj fra byggemarkedet, og så indser man, at man glemte, hvad man kom efter.

Det kan måske blive en løsning at tage en dosmerseddel med, for nu skal du ned i byggemarkedet igen, inden de lukker, og så skulle du nødig ende med at spilde tiden igen.

Desuden er det jo heller ikke sjovt at have travlt over at skulle nå at handle de sidste ting ind.

More articles