Køb diskrete og elegante mobil covers billigt online

07 November 2018
Astrid Pedersen
Køb diskrete og elegante mobil covers billigt online

Hvis du vil undgå dyre værksteds regninger for reparation af din smartphone, bør du beskytte den imod slag fra hårde overflader. En smartphone er en sart og følsom størrelse, som hurtigt kan tage skade af at blive tabt på et hårdt underlag som for eksempel en asfalt belagt vej, en fortovs flise eller bare gulvet i badeværelset, hvis dette er lavet af beton eller cement. Skulle uheldet være ude, og din smartphone tager turen fra tasken eller lommen og direkte på gulvet, kan det hurtigt komme til at koste udskiftning af front display.

Splintrer glasset i det følsomme display, er dit eneste interface til telefonen nemlig ødelagt, og du kan ikke få adgang til de mange smarte og avancerede funktioner, som du har brug for i det daglige. Er du rigtig uheldig, kan et fald fra selv lav højde også gå ud over den følsomme elektronik, som danner grundlaget for de mest basale funktioner som for eksempel kamera, højttaler eller mikrofon. Og så kan du se frem til at skulle undvære din smartphone i endnu længere tid, mens den er på værksted – samtidig med at regningen vokser støt, i takt med at de ødelagte dele skal udskiftes. Især hvis de skal udskiftes med originale dele på et autoriseret værksted, hvilket anbefales, såfremt du ønsker, at din smartphone skal blive som ny igen.

Hvordan beskytter jeg bedst min smartphone imod ulykker?

Hvis du vil bevare din dyre smartphone intakt, når det handler om funktioner såvel som æstetik, bør du investere de få hundrede kroner, et robust mobil cover står i nu om dage. For en pris, som er en brøkdel af værkstedsregningen (eller prisen på en ny smartphone) kan du få et lækkert og diskret cover samt en bane robust beskyttelsesfilm til din smartphone.

Se hele udvalget af mobil covers og andet mobiltilbehør på lux-case.dk

More articles