KLAR: Stedet at handle nye vinduer til en god pris

29 September 2022
Camilla Sørensen

editorial

De fleste mennesker overvejer først at udskifte deres vinduer, når de begynder at lække, eller når kulden begynder at trænge ind gennem sprækkerne. Der er dog også andre grunde til, at du måske ønsker at udskifte dine vinduer. Hvis du f.eks. ønsker et nyt udseende til dit hjem, eller hvis du ønsker at forbedre dets energieffektivitet, er det en god idé at shoppe rundt og finde det bedste tilbud på nye vinduer.

KLAR er et af de bedste steder at købe nye vinduer – de tilbyder prismatch og 10 års garanti på alle deres produkter. Men hvordan ved du, hvilke vinduer du skal vælge?

Kig på arkitekturen og husk på miljøet

Hvis dit hjem er en fredet bygning, skal du vælge vinduer, der passer til ejendommens ældre stil. Alternativt har du mere frit spil, men vinduerne bør alt andet lige matche byggestilen.

Du bør også overveje, om du ønsker to-lags- eller tre-lagsruder, og hvilken type ramme der passer bedst til dit hjem.

vinduer

Mål korrekt op

Når du har besluttet dig for vinduestype, er det tid til at tage mål. Ved du ikke, hvordan du skal gribe det an, finder du en vejledning på KLAR’s hjemmeside, og vi lover dig, at det ikke er svært.

Fordelene ved at installere nye vinduer selv er, at du kan være sikker på en god pasform, og du sparer penge på installationsomkostningerne. Men hvis du ikke er sikker på din gør-det-selv færdigheder, er det bedst at overlade det til de professionelle.

Det er det hele værd

Det kan være et stort arbejde at installere nye vinduer, men det er bestemt værd at gøre det, hvis dine gamle vinduer trækker eller er beskadiget. Hos KLAR kan du være sikker på en god pris, kvalitetsprodukter og en fremragende kundeservice. Så hvorfor ikke give dem en chance? Du vil ikke fortryde det!

More articles