Hvornår bør du få udført en gulvafslibning?

25 August 2021
Silje Hansen

editorial

Har du et hjem med træbrædder, giver det sikkert en fantastisk stemning til din bolig. Trægulve og træbrædder er generelt det mest populære valg i Danmark. Ved at vælge træbrædder som gulvtype giver du hjemmet noget varme og sjæl, som du ikke kan få gennem de andre gulvtyper. Det er en smart og elegant måde at integrere naturen ind i sin indretning. På denne måde bliver gulvet en del af din stil.

Der kommer dog et tidspunkt, hvor gulvet kommer til at se træt ud. Det sker naturligvis med det slid der vil komme med årene. Det kan særligt måske ses under de større møbler eller rundt omkring spisebordet. Her vil der komme mærker og ridser efter spisebordsstolene bliver flyttet rundt på. 

Når du er ved at være træt af at se på de slidte og trætte træbrædder, kan du vælge en gulvafslibning. Dermed kommer dit trægulv til at se ud som nyt igen.

Hvad skal du være opmærksom på inden en gulvafslibning?

Er du i tvivl om, hvornår du skal vælge en gulvafslibning, så kan du med fordel læse med her. Vi anbefaler, at du gennemgår hele dit gulv fra top til tå. Det er vigtigt at se efter de ridser og mærker der er kommet. Hvis du først bestiller en gulvafslibning og derefter finder ud af, at der er dybere ridser i et lokale, kan det være spild af penge. Ved større skader eller flænger er det nødvendigt med en gulvafhøvling som er et større indgreb.

Derfor anbefaler vi, at du får kigget hele gulvet igennem, inden du indhenter et tilbud på en professionel gulvafslibning.

Find professionel hjælp til en gulvafslibning

Hvis du er på jagt efter et skarpt tilbud på en gulvafslibning, bør du undersøge markedet og dine muligheder. Der kan være store forskelle i kvaliteten og prisen på arbejdet.

More articles