Hvor kommer din skønhed fra?

23 December 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor kommer din skønhed fra?

Føler du, at skønheden kommer indefra, eller kommer skønheden for dig udefra?

Du kan spørge dig selv, hvad du tænker omkring dig selv, og hvad du så tænker om andre i den forbindelse.

Det er pudsigt at bemærke, at mange i den forbindelse vil fortælle dig, at angående andre så er de mere efter personligheden, mens udseendet kommer i anden række; men skal de fokusere på sig selv, kan de ikke undsige sig, at de gør en del ud af deres ydre.

Måske svarer de således, fordi det føles mest politisk korrekt at sige sådan, men det kan måske også have at gøre med en selvmodsigelse i forhold til, hvad vi som personer leder efter i en anden person, og hvad vi så reelt går efter.

Vores fornuft og moderne væsen siger os, at vi skal finde en person, vi passer sammen med rent personligt, men man kan jo ikke se en personlighed, om denne kontakt så foregår over nettet eller ude i den fysiske verden.

Vores instinkt er låst efter at kunne spotte nogle ting, som vi tænder på og ville kunne finde tiltrækning i – og så spiller samfundet også ind, at vi gerne vil have en partner, der fysisk passer til vores standarder.

Derfor ser man oftest par, som – hvis man skal være objektiv – er ret så lige smukke at se på, selvom der bestemt findes undtagelser som oversikre personer, rige og berømte, der ikke har noget filter eller føler sig intimideret over, at de møder en person, som de godt ved, at de ikke er lige så smukke som.

Så når du gør dig til foran spejlet, om du skal på date eller ud at score, så er det både for at fremhæve dine personlige fordele, men også for at appellere til andre, hvilken standard du går efter

More articles