Hvilket kursus skal du vælge?

25 April 2022
Steffen Petersen

editorial

Det kan være svært at beslutte, hvilket kursus du skal tage for at optimere din profil. Du skal gerne vælge et, der vil hjælpe dig med at nå dine mål, men du vil heller ikke begå en fejl og fortryde din beslutning senere. Så hvordan ved du, hvad der er det rigtige valg for dig? I dette indlæg vil vi komme omkring nogle af de populære kurser, der kan hjælpe dig med at optimere din professionelle profil.

Så læs med nedenfor og bliv klogere på dine muligheder.

 

power apps kurser

 

Javascript

Javascript er et programmeringssprog, som hjælper dig med at bygge interaktive websteder. Det er en af de tre teknologier, der bruges til at udgøre World Wide Web. Med Javascript kan du tilføje funktioner som animationer, formularer og interaktive kort til dit websted. Javascript er let at lære, og der er mange online ressourcer, der kan hjælpe dig i gang. Desuden indeholder mange rammer til udvikling af websites understøttelse af Javascript, hvilket gør det endnu nemmere at bruge.

 

Power Apps

Power Apps er et kursus om, hvordan man udvikler apps på tværs af platforme uden at skrive kode. Kurset dækker det grundlæggende i app-udvikling, herunder hvordan man opretter en app fra bunden, hvordan man tilføjer data og interaktivitet, og hvordan man udgiver en app. Kurset dækker også mere avancerede emner som f.eks. brug af eksterne datakilder, integration med andre tjenester og brug af brugerdefinerede kontroller. Power Apps er en fantastisk måde for medarbejdere at lære at bygge apps uden at kode, og det er et værdifuldt værktøj for enhver virksomhed.

Læs mere via linket her: https://www.4d.dk/kurser/office/powerapps 

 

Office-pakken

De fleste kender Microsoft Office, den populære pakke af produktivitetssoftware, der omfatter programmer som Word, Excel og PowerPoint. Men hvad mange mennesker ikke er klar over er, at Microsoft Office også kan være et værdifuldt værktøj til udvikling af medarbejdere. Ved at tage kurser i Office-programmer kan medarbejderne lære nye færdigheder og forbedre deres effektivitet på arbejdspladsen.

Desuden kan medarbejderne bruge Office til at oprette effektive præsentationer og dokumenter, som kan hjælpe dem med at komme videre i deres karriere.

More articles