Hvad skal du gøre med de gamle terrassebrædder?

26 July 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har måske skaffet dig nogle nye terrassebrædder, fordi de gamle var blevet for gamle at kigge på, medtaget af vind og vejr, der var gået insekter i dem, og de var generelt ikke til at fikse. Det ville faktisk komme til at koste alt for meget at (forsøge at) fikse dem, fremfor at indsætte nye brædder.

Det flugter faktisk meget godt med dine planer om, at du alligevel ønsker at udvide terrassen derhjemme og give den et nyt look med nogle nye terrassebrædder.

Så skal de gamle jo bortskaffes på en eller anden måde, og hvad kan det så være?

Det er der faktisk flere måder til, at man kan gøre.

For hvis du har plads nok derhjemme, så kan du jo skære dem op og bruge dem som optændingsbrænde i din brændeovn, eller smide dem på et eventuelt Sankt Hans-bål eller bare lave dit eget bål i haven til formålet og hygge med det.

Dog skal man lige tjekke op med reglerne om bål i egen have, og hvis brædderne er imprægneret med olie eller lignende, så er det nok ikke en god idé at sætte ild til dem.

En anden løsning kunne også være at meddele lokalsamfundet om, at man har nogle terrassebrædder, som man kan komme at hente på ens adresse kvit og frit.

Det er jo en nem måde at slippe af med dem på, så du ikke selv skal arbejde for det og kan lave noget imens.

Men det er jo ikke sikkert, at alle brædder bliver hentet hvis nogen overhovedet, og så er man nødt til at gøre noget ved dem, inden de rådner væk.

Det smarteste i den forbindelse er nok at køre dem på genbrugsstationen, hvor der som regel er opdelt efter, om ens brædder er naturlige eller imprægnerede, og så kan man losse dem af der.

More articles