Hvad er lingeri?

01 March 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om lingeri, og forbinder mest af alt begrebet med frækt undertøj. Dette er dog ikke helt forkert. Lingeri dækker dog over andet og mere end bh og trusse sæt med blonder og pyntebånd. Lækkert lingeri tæller for eksempel også corsager og korsetter, catsuits, play suits og body suits, teddys og roll ons, chemiser, camisoles og baby dolls, samt flere variationer over temaet strømper, for eksempel strømpebukser, selvsiddende strømper, og thigh highs.

Køb lingeri online – det betaler sig

Lingeri verdenen er inden for de seneste år formelig eksploderet, især fordi kunderne nu har muligheden for at købe lingeri online. Dette åbner op for helt nye muligheder, især for de, som har det stramt med at skulle købe undertøj i fysiske forretninger.

Når du køber lingeri i en online shop slipper du for trange, svedige prøvekabiner og utålmodige ekspeditricer. Samtidig får du adgang til et langt større udvalg af lingeri, både når det gælder størrelser som når det handler om modeller, brands og stilart. Og så kan du roligt regne med at spare mange penge, når du køber dit lingeri i en webshop frem for i en undertøjs butik.

Find det rette lingeri i plus size

Alt hvad du skal bruge for at finde det helt rigtige lingeri, som passer perfekt til dig og fremhæver alle dine bedste sider, er din bh og trusse størrelse. Du kan eventuelt få en ansat i en lingeri butik til at tage dine bh mål, som består af skålstørrelse og buste omkreds, så du er sikker på at kunne matche en bh så præcist som muligt.

Her efter kan du gå på jagt i en online shop som fører lingeri i høj kvalitet – for eksempel Love Lingeri. Hos Love Lingeri finder du lingeri i alle størrelser og fra mange kendte brands – se dem alle på love-lingeri.dk

More articles