Hvad er ægte skønhed for dig?

20 December 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad er ægte skønhed for dig?

Har du nogensinde oplevet, at din partner har sagt til dig, at du altså ser mest smukkest ud, når du ikke har lagt makeup?

Er han endda så fræk at sige til dig, at han faktisk er aller mest vild med dig, når du lige er vågnet, har morgenhår, og ånden også er derefter?

I så fald kan du være sikker på, at du har gjort dig en god gevinst, men er det nok til at overbevise dig om, at du da aldrig behøver tage makeup på eller gøre noget ud af dig, udover når det er forpligtet såsom på arbejde eller til middage?

Langt de fleste kvinder vil nok sige, at selvom de godt kan lide de rosende ord, så søger de hele tiden anerkendelsen fra deres omgivelser bevidst og ubevidst om, at de er dejlige at se på – og det skal slet ikke opfattes på en negativ måde, hvor man udelukkende ser kvinder som objekter.

Selv kvinder, der er succesrige, har en flot kæreste, tjener godt med penge og måske er professionel model, kan have det svært med deres udseende og skønhed, netop fordi der hele tiden bliver stillet så store krav til dem om, hvordan de skal se ud for at kunne bruges i deres erhverv.

Man siger også, at skønhed kommer indefra, og det kan det så klart være noget om, men ofte handler det også om at lade den indre skønhed smitte af på det ydre, for rigtig mange mennesker finder det sexet med en selvsikker kvinde, der kender balancegangen mellem at pynte sig for meget og så bare være sig selv.

Desuden lyder et råd, at der skal ti gode komplimenter til at opveje en negativ, så hvis den rammer en på udseendet, så kan det hive en langt ned – vi er sociale dyr og higer efter anerkendelse fra vores flok.

Vi kan ikke lide at blive udstødt. 

More articles