Husblog: Skal du have carport eller garage?

26 November 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Begge dele har naturligvis sine fordele og ulemper. Du skal vælge den, der passer bedst til dine behov, budget og ejendom.

Er du ude efter en billig løsning? Der findes mange prisfornuftige carporte. Skal det være eksklusivt og smart? I en stor garage med værksted kan du opbevare din bil med stil.

Carport vs. garage

De har begge samme formål. Opbevaring af din bil. Du skal have et sted, hvor den kan stå ugeneret af vind og vejr. Der er ikke noget værre end om vinteren, hvor hele bilen fryser til. Eller om sommeren hvor solen bager ned på bilen.

Både carporten og garagen kan løse nogle af disse problemer for dig. Men hvilken en skal du vælge?

Derfor skal du vælge carporten

En carport er til dig, der vil have noget simpelt og smart. Et sted din bil kan holde og ikke så meget andet. Men der findes faktisk et væld af forskellige typer carporte. Det er blandt andet:

* Enkelt carporte

* Dobbelt carporte

* Carporte i træ

* Carporte i galvaniseret stål

* Færdige carporte 

* Hjemmelavede carporte

Tænk gerne over dine behov og hvilke materialer, der passer bedst sammen med dit hus.

Fordelene ved at vælge en carport frem for en garage er, at du får en prisbillig løsning. Læs mere om carporte hos husblog.dk

Gå med garagen hvis…

Savner du et sted, hvor du kan opbevare din bil? Men hvor du også kan opbevare andre ting eller stå og makke med bilen? En garage er til dig med lidt flere behov. Og et lidt højere budget. Garagen kan opføres på flere måder:

* Som tilbygning til dit hus – så du kan gå fra hus til garagen uden at gå udenfor

* Som separat bygning ved siden af dit hus

* Som enkelt eller dobbeltgarage

* Som garage med værksted eller flere rum

Det du skal overveje er, hvad du kan realisere for dit budget. Få gerne en bygningskonstruktør eller arkitekt til at tegne garagen for dig. 

More articles