Her kan du læse fordelene ved at vælge et parkeringsselskab

26 October 2020
Silje Hansen

editorial

Du kender sikkert følelsen af, når du har parkeringspladser til rådighed, at de ikke bliver brugt optimalt. Særligt hvis du er en boligforening og har parkeringspladser som er tilknyttet ejendommen, kan det være frustrerende at opleve, at der er andre der bruger parkeringspladserne, som slet ikke bor i den ejendom. Det samme kan være gældende for dig som har en virksomhed, butik eller en restaurant med parkeringspladser tæt ved eller foran butikken. Dermed kan medarbejdere, kunder og gæster let finde en parkering, når de vil ind og shoppe eller spise.

Derfor er der mange der vælger at hyre et parkeringsselskab til at håndtere og varetage de parkeringspladser man nu måtte råde over, så de kommer dine beboer, kunder eller gæster til fordel.

Hvad skal du vælge et parkeringsselskab ud fra?

Når du skal vælge et parkeringsselskab er det vigtigt at vælge et, hvor du kan få lov til at diktere reglerne. Derudover skal det være en fleksibel aftale, hvor du let kan tilpasse eller tilrette reglerne, så du ikke er låst til en bestemt ordning. Det er desuden en stor fordel at vælge et parkeringsselskab der er landsdækkende. Dermed kan du let tilkoble de andre parkeringspladser som du råder over, hvis det skulle blive aktuelt på et senere tidspunkt. 

Hvis du ønsker en betalingsparkering, er det vigtigt at du vælger et parkeringsselskab der samarbejder med de største apps som f.eks. EasyPark, Parkone og Parkman. Dermed har du de bedste forudsætninger for at tjene penge på dine p-pladser. 

Unopark er et gratis og fleksibelt parkeringsselskab

Der er flere gode grunde til at vælge det danskejet parkeringsselskab Unopark. Først og fremmest er det gratis og helt uden omkostninger at komme i gang. De sætter skilte og standere op med de regler du har dikteret helt gratis. Herefter kan du selv vælge om bilerne skal registreres over en digital app eller ved fysiske parkeringstilladelser. 

More articles