Her kan du få lavet ultralydundersøgelse

31 July 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Leder du efter en professionel klinik som tilbyder ultralydundersøgelse? En ultralydundersøgelse er typisk velkendt hos gravide. Her bliver der løbende lavet en scanning eller undersøgelse for at følge fosterets udvikling under graviditeten. Det giver mulighed for at man kan som barnet trives i maven og alt er som det skal være. 

En ultralydundersøgelse giver også mulighed for at jordmorderen eller sygeplejersken kan se om barnet har udviklet alle legemer i kroppen. Der vil også være mulighed for at se om nakkefolden er som den skal være eller om der skulle være andre tegn på downs. Det giver forældre mulighed for at tage stilling til fosterets udvikling.

Hvordan kan du få lavet en ultralydundersøgelse?

Hvis du er gravid, vil der være nogle tilbud om ultralydundersøgelser på bestemte tidspunkter under graviditeten. Der kan også være særlige behov for at få lavet en ultralydundersøgelse. Det kan være, hvis der er tegn på at barnet ikke udvikler sig som det skal eller der er mistanke om at barnet ikke trives. Det kan også være aktuelt for at bekræfte eller afkræfte om barnet har udviklet downs syndromet.

Hvis du som kommende forældre ønsker en scanning eller undersøgelse udover dem I får tilbudt, er det også en mulighed. Her kan I enten opsøge en privat klinik eller anden klinik der tilbyder dette.

En ultralydundersøgelse kan også være aktuelt i forhold til skader i kroppen, eller hvis du skal opereres. Det giver lægen mulighed for at tage et kig ind i kroppen, som man ellers ikke ville kunne gøre.

Find en klinik der tilbyder ultralydundersøgelse i København

Hvis du er ved at undersøge dine muligheder for at få lavet ultralydundersøgelse i København, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at læse om dine muligheder for at få en tid hos noerrevold.dk.

 

More articles