Her finder du en daginstitution der har fokus på den sunde livsstil

23 December 2019
Cecilie Mortensen
Her finder du en daginstitution der har fokus på den sunde livsstil

Når du har født et barn i Danmark, har vi strikket vores system så smart sammen, at vi er berettiget til at holde barsel. Faktisk er vi så privilegeret i Danmark, at vi kan holde op til 53 ugers barsel som forældre. Det er vel og mærket med betalt løn af arbejdspladsen, hvorfor du står ret godt stillet, når du venter barn. Det giver og tid og mulighed for at kommer tættere på barnet og lige finde en måde at få en hverdag til at hænge sammen med et lille nyt medlem til familien.

Der kommer dog et tidspunkt, hvor det kan være nødvendigt at finde pasning af jeres barn i enten en vuggestue eller børnehave. Her er der mange muligheder for at vælge en daginstitution. En god start er at undersøge de forskellige vuggestuer og børnehaver der måtte være i jeres område. I kan ringe og booke en tid, hvor I kan blive vist rundt i vuggestuen eller børnehaven, for at se og mærke den stemning, der måtte være. Herudfra kan I få skrevet jer op til en venteliste hos den aktuelle daginstitution. Som regel går det stærkt, hvor I er garanteret en plads inden for en bestemt perioden, men det ikke sikkert at I altid kan få plads i de ønskede steder. 

Hvilken vuggestue eller børnehaven skal jeg vælge for mit barn?

Når du skal vælge en vuggestue eller en børnehave for din barn, vil kun det bedst være godt nok. Der er som regel mange velfungerende daginstitioner rundt omkring i byen, hvorfor du oftest kan forvente at det er godt for dit barn. Hvis du er på jagt efter en af de populære vuggestuer, hvor de har fokus på en sundere livsstil, kan du læse mere her. Her kan du forvente at dit barn er i fokus samt at der bliver planlagt aktive hverdage, så du får et glad barn med hjem, som er klar til at hygge med sine forældre. 

More articles