Har andre fået et bedre tilbud på en gulvafslibning end dig?

02 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har fået udført en god omgang gulvafslibning på dit trægulv derhjemme, som du har fået som et godt tilbud – det er i hvert fald blevet fortalt til dig.

Et par dage senere har du naboen på besøg, som der godt kan se, at du har fået lavet en gulvafslibning, og pudsigt nok har denne nabo også just fået udført sådan en i sit hus.

Da I taler sammen, finder I ud af, at det faktisk er det samme firma, som der har lavet gulvafslibningen, men det opdager I så først nu!

Det er da meget morsomt, men mindre morsomt er det, at din nabo har fået gulvafslibningen billigere.

Som I således begynder at sammenligne jeres gulve, så mener I, at trægulvene er af samme type træ, og gulvene fylder stort set lige meget.

Du konfronterer gulvafslibningsfirmaet med den information, og selvom firmaet ikke vil udtale sig om specifikke kunder, så kan man jo sige, noget om, at måske var naboens gulv mindre medtaget end dig, så det krævede mere tid at lave den.

Kan det tilbud på en gulvafslibning gøres billigere?

Den information er selvfølgelig et godt argument, men alligevel nager det dig lidt, at du måske ikke pruttede mere om prisen for gulvafslibningen i sin tid.

Derfor er du beredt næste gang, at du vil hyre samme afslibningsfirma for at udføre en opfølgende gulvafslibning, for du vil høre, om du kan få et (endnu bedre) tilbud, end hvad du fik sidst.

Du forklarer dem jo også, at du kunne finde på at gå til konkurrenten og høre, om de kan gøre det endnu billigere, end hvad du får det nu – og måske begynder du endda at sammenligne flere tilbud!

Godt nok var kvaliteten fra det oprindelige gulvafslibningsfirma virkelig god, men prisen spiller også ind, og kvaliteten kan jo også være god for en billigere gulvafslibning.

Og hvis det firma ikke vil miste dig som kunde, så kommer de vel med et bedre tilbud.

More articles