Guide: Find en billig og professionel tandlæge i Århus

21 July 2020
Cecilie Mortensen

editorial

I Danmark er det muligt at børn og unge under 18 år, kan komme gratis til tandlægen. Det sker ved at staten har kommunale tandlæger, som tager sig af børn og unges tænder indtil de bliver 18 år. Her er der naturligvis også private praktiserende tandlæger, som har lavet aftaler med de enkelte kommuner om at tage børn og unge ind under 18 år, hvor det naturligvis er gratis. Her bliver man som regel indkaldt 1 gang om året til et årligt eftersyn af ens tænder.

Ved dette eftersyn gennemgår tandlægen alle ens tænder. Der kan herefter være behov for en rodbehandling, bøjle hvis tænderne er skæve eller anden behandling. Alle behandlinger er gratis, så længe man er under 18. Det er derfor en fordel at få besøgt tandlægen hyppigere end normalt, når man er barn eller ung under 18, frem for når man bliver ældre. Der er desværre mange der venter med at gå til tandlægen, før skaden er sket, når man er voksen. Derfor ender det som regel med at blive et dyrt besøg for de fleste. 

Hvilken tandlæge skal du vælge?

Står du som voksen og skal vælge en tandlæge i Århus og omegn? Der er rigtig mange at vælge imellem, hvilket kan gøre det svært for mange at navigere rundt i. Det handler om at finde en der er pålidelig og som kan sit kram. Derudover skal prisen være fair, da det oftest er denne faktor, som skræmmer de fleste for at besøge en tandlæge. 

Vi har derfor undersøgt markedet i Århus og omegn, for at finde en pålidelig og kompetent tandlæge, der kan hjælpe med at lave dine tænder, så de er sunde og raske til en fair pris. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at besøge http://stjerneklinik.dk/. Her kan du forvente en god service, behandling og fair priser. 

 

More articles