Gør området mere hyggeligt med plakater til stuen

06 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skaber selv hyggen i det område, der er stuen, men det kan kræve lidt at aktivere den, så man oplever en fornemmelse af, at der skabes hygge, for det er ikke altid, man lige har kilden til at opleve hygge, men man vil gerne igangsætte den.

Og når man tænker på, at stuen er blevet hovedrummet for de fleste familier, hvor de samles og hygger over spil, film og meget andet, og det er her, man slapper af med gæster, eller man ligefrem fester med dem, så skal det gerne være rart at være her.

Det har man gjort med møbler, så man måde alene glæder sig til at komme hjem og slænge sig i sofaen, men man kan også putte sig sammen med ens bedre halvdel i selvsamme møbel, så man kan finde lidt tid til noget nærvær, som man ellers ikke magter.

Men der mangler stadig noget.

plakater til stuen

Liv stedet op med plakater til stuen

Og den hyggelige stemning kan man netop skabe med plakater til stuen, og må vi foreslå nogle, som der siger noget om den, man er, så gæster kan starte en samtale ud fra disse plakater?

Det vil være en lidt hul samtale, hvis man bare valgte en plakat, fordi den så flot ud og ikke andet – men det siger jo så også noget om, hvad man er for en type.

Der må jo gerne være en inspiration bag plakaten, og man har lavet den selv, om den er gået i arv, om den er sjælden, eller man har fået den lavet af en kunstner i udlandet.

Sådan noget skal nok være med til at starte en samtale hjemme hos jer.

Man kan have mange plakater i stuen, så de næsten hænger kant mod kant, men det kan også være, man bare har en enkelt hængende, som der fungerer som fikspunkt.

More articles