Gør drømmen til virkelighed med et billigt lån

17 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at tage på en rejse for livet – sådan én som indeholder rigtige eventyr? Så bør du gøre det inden det er for sent.

Har du lige her og nu mulighed for at kaste dig ud i din drømmerejse bør du gribe chancen. Det er nemlig ikke sikker at du får den igen. Og det er så ærgerligt når en sådan chance er forspildt for altid.

Skab økonomisk råderum med et online lån

Hvis økonomien ikke lige er til at finansiere omkostningerne ved din rejse har du altid mulighed for at optage et online lån. Dette kan gøres både nemt og hurtigt.

De fleste udbydere af online forbrugslån, kontantlån og privatlån efterspørger nemlig i modsætning til de traditionelle bander ikke de helt store mængder af dokumentation for indkomst i form af lønsedler og årsopgørelse. Du vil typisk blot skulle kunne fremvise et gyldigt NemID som kan bekræfte din faste bopæl i Danmark, din alder og din kreditværdighed.

Mange låneudbydere stiller krav om at du ikke står registreret i hverken RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret. Det kan godt lade sig gøre at finde en långiver som gerne ser igennem fingre med at du er registreret som dårlig betaler. Men så skal du regne med at dit lån bliver en del dyrere.

Hvor kan jeg finde et billigt lån?

Hvis du der imod kan dokumentere en god kreditværdighed vil du kunne finde et billigt lån hos en bank eller et pengeinstitut på nettet.

Her bør du vælge en låneudbyder som er godkendt af Finanstilsynet. Det betyder nemlig at banken eller pengeinstituttet er forpligtet til at efterleve en række strenge retningslinjer som angår transparens og gennemskuelighed i forbindelse med optagelse af lånet.

Du kan for eksempel vælge at lade Ikano Bank hjælpe dig med at få dine rejseønsker til at gå i opfyldelse – læs mere på ikanobank.dk

More articles