Gør brug af en erhvervsadvokat

27 February 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har en virksomhed eller overvejer at stifte en, kan det være en god ide at kontakte en erhvervsadvokat. Han vil kunne råde og vejlede dig, hvilken virksomhedsform der bedst opfylder dine behov. Det kan også være at du allerede har en virksomhed, men det er tid til at ændre selskabsform, måske fra personlig ejet til et ApS eller et aktieselskab. 

En erhvervsadvokat kan derudover hjælpe med meget andet fra inkasso, til ansættelses- og leverandørkontrakter. De er eksperter i markedsføringsloven og hvis du er ved at gå konkurs eller er insolvent kan de hjælpe dig, så du måske endda kan forsætte med at drive din virksomhed videre.

Ansættelses- og leverandørkontrakter

For at undgå tvister med ansatte eller leverandører, er det en god ide at have nogle gode kontrakter, der klart beskriver hvem der har ansvaret for hvad. Ved at have en udførlig kontrakt, er det nemmere at blive enige igen og finde ud af, hvem der har hvilke rettigheder og hvad der i tilfælde af en tvist skal gøres. At udforme klare og tydelige kontrakter, der fortæller hvem der har hvilket ansvar og hvad der skal ske, hvis samarbejdet skal ophæves er en del af en erhvervsadvokat arbejdsområde. 

Markedsføringsloven

Markedsføring og markedsføringsloven er idag blevet et kompleks område og det kan være svært at vide hvad man må og ikke må. Især også efter at det er blevet mere og mere almindeligt også at reklamere på de sociale medier. Derfor er det en god ide, at have en erhvervsadvokat ind over og dermed sikre sig, at man ikke overtræder markedsføringsloven og kan ende med at skade ens virksomhed. Samtidig kan du også bruge din tid på det du er bedst til, din virksomhed og hvordan du skal drive den, frem for at skulle bruge tid på at kende markedsføringsloven fra ende til anden. 

More articles