Giv dit soveværelse en makeover

08 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

Trænger dit soveværelse til et friskt pust? En makeover af soveværelset kan være en sjov og spændende måde at give værelset lidt mere liv på. Måske du er træt af at se på det samme hver aften, du ligger i sengen. Der er en række ting, du kan gøre for at give dit soveværelse et nyt udseende. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

malerkanonen

 

 

Mal væggene i en anden farve

Du kan vælge at male væggene i dit soveværelse med en ny farve. Der er mange, der vælger den klassiske hvide farve. Det er en pæn farve, men den er også lidt kedelig. Derfor kan du peppe rummet op med en pastelfarve som lilla, mint eller lysegul. Det kan give rummet lidt mere karakter. Du kan vælge at male kun en side af væggen, så rummet stadigvæk føles stor og rummelig.

Du kan finde en dygtig maler via linket her: https://malerkanonen.dk/maler-sjaelland/ 

 

Køb nye møbler eller tilbehør

Det er tid til forandring, og det gælder også de møbler, du bruger i dit soveværelse. Du kan gå i IKEA eller en anden butik i nærheden og købe nye møbler som f.eks. en sengeramme, nye gardiner, eller puder. Eller måske trænger en af dine gamle skuffer til at blive udskiftet. Du kan også vælge at skifte sengetæppet ud med et nyt, hvor der er mere farve på.

 

Sæt planter eller blomster i rummet

Hvis du elsker planter og blomster, hvorfor så ikke sætte nogle i dit soveværelse? Den grønne tilføjelse kan gøre rummet mere levende. Det er også godt for indeklimaet i dit soveværelse. Planter kan nemlig indoptage fugten i rummet, så du har et behageligt rum at opholde dig i. Vælg nogle planter, der kan give rummet mere farve eller karakter. Det er efterhånden blevet meget populært med en masse planter i hjemmet.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles