Giv dine medarbejdere et gavekort i firmajulegave

08 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal give dine medarbejdere i julegave, kan du altid købe et gavekort til dem. Dermed har de mulighed for selv at vælge, hvad de gerne vil have. Det er ofte en nem løsning, hvis du ikke har nogen ideer – eller hvis du er presset på tid. For nogle mennesker kommer det lige som bare bag på dem hvert år, at de skal have købt julegaver til deres medarbejdere. Der har været så meget at forholde sig til, at de helt har glemt det. 

Et af de steder, hvor du nemt kan købe et gavekort til dine medarbejdere, er på webshoppen julefabrikken.dk. Som navnet meget kraftigt antyder, har de specialiseret sig i at forhandle julegaver til virksomheder. Hvis du er ude i god tid, kan du derfor få det sat op, så dine medarbejdere selv kan vælge deres julegave inden for en vis prisklasse. Du har også mulighed for at vælge den samme julegave til alle medarbejdere. Læs mere på https://julefabrikken.dk/ 

Når du vælger et gavekort, bliver det dog sendt direkte hjem til modtageren. Det kan også være en fin og personlig måde for dig at sikre, at gaven når frem til alle. Særligt hvis I arbejder på mange forskellige lokationer. 

Køb kundegaver samme sted

Når du alligevel er i gang med at købe julegaver til dine medarbejdere, er det også en god ide, at du sørger for at få købt nogle julegaver til dine kunder. Dine vigtigste kunder vil helt sikkert sætte pris på, at du tænker på dem. 

Da kundegaverne jo typisk er til en virksomhed og ikke en person, medmindre du da samarbejder med en eller flere enkeltmandsvirksomheder, er gaverne typisk noget, der kan spises eller drikkes. Dermed kan virksomheden for eksempel sætte gaven i kantinen og så kan alle medarbejderne nyde godt af den. 

More articles