Forsendelse med TNT – find den billigste løsning online

15 September 2018
Astrid Pedersen
Forsendelse med TNT - find den billigste løsning online

Føler du ofte, at du betaler for meget for forsendelse af dine varer eller dine pakker til familien i udlandet? Så er du ikke nødvendigvis galt på den. Der kan være utroligt stor forskel på priser på forsendelse, afhængig af hvilken udbyder, du vælger, og hvilke modeller for forsendelse, pågældende udbyder kan tilbyde.

Sammenlign priser på forsendelse med pakke.dk, og find den billigste løsning

Når du står for at skulle bruge pakke.dk’s pris sammenligner for at finde den billigste pris på forsendelse, er det en god idé på forhånd at kende forsendelsens type, dimensioner, og vægt. Hvis du er bekendt med disse data, kan du taste dem ind i pris sammenlignings modulet, og derefter få præsenteret de billigste og hurtigste forsendelses modeller fra de mest anerkendte fragtfirmaer. Blandt disse finder du UPS, GLS, DHL, Post Nord, TNT, FedEx og DAO hos pakke.dk – alle virksomheder, som borger for den gode kvalitet og de høje standarder, når det handler om at få din forsendelse frem til tiden og i god behold. Uanset om du skal sende en pakke, et dokument, en palle eller en hel container, kan du regne med, at pakke.dk’s pris sammenligner finder den mest optimale forsendelses løsning alt efter dine behov.

For at bruge sammenlignings modulet, skal du som sagt helst kende pakkens mål og vægt på forhånd. Du skal også kunne angive antallet af enheder i din samlede forsendelse. Hvis dine pakker over holder standard målene som angivet på pakke.dk – almindelig kasse (40x25x20 cm), flad pakke (33x23x3 cm) eller flyttekasse (70x40x40 cm) – kan du blot anvende disse. Ellers har du mulighed for selv at tilpasse målene, så din pris på forsendelse kan blive regnet ud så nøjagtigt som muligt. Du kan også finde og sammenligne priser på forsendelse af containere, paller, eller fortrolige dokumenter. Pakke.dk kan finde priser på alt fra omfattende shipment til indenrigs kurer service, helt afhængigt af dine ønsker og behov.

Hurtig og sikker forsendelse med TNT via pakke.dk

Blandt de mest velansete internationale fragtfirmaer hos pakke.dk finder du TNT. De velkendte fragtfirma TNT har igennem 70 år bragt forsendelser af alle typer og dimensioner sikkert frem til kunder over hele verden. Med TNT er du garanteret professionel håndtering af din forsendelse, uanset art, størrelse og destination, og uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde Pakke.dk kan vise dig de bedste priser på TNTs services, herunder TNT pakker, TNT Forsendelser, TNT labels, TNT Fragt og TNT Express.

Læs mere om forsendelse med TNT på pakke.dk

More articles