Forførende og fræk med en flot og flirtende trusse

01 March 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Har du længe ønsket dig et par rigtig flotte trusser, fremstillet i lækkert materiale og med smukke og forførende detaljer? Så kan du med fordel finde dem online. Så længe du kender din trusse størrelse, er det en smal sag at finde trusser i en lingeri webshop, når bare du samtidig ve hvilken stil du går efter.

Hvilken trusse skal jeg vælge?

Der findes den dag i dag et utal af forskellige trusse modeller, og et hav af variationer inden for hver genre. Vi kender nok alle sammen den kendte g strengs trusse, som er den mest minimalistiske trusse model på markedet. En klassisk g strengs trusse består i al sin enkelthed af en trekant, som via to strenge er fundet gennem skridtet og rundt om hoften.

En sådan trusse dækker således kun det allermest nødvendige, og er måske den frækkeste trusse, du kan vælge. Der findes flere forskellige varianter af g strengs trussen, indeholdende mere eller mindre stof. Og så kan du vælge imellem den lav taljede og den højtaljede g strengs trusse.

Har du brug for lidt mere støtte og dækning, end en g strengs trusse umiddelbart kan tilbyde, kan du med fordel gå efter en tai trusse. Denne trusse har en høj ben udskæring, og giver samtidig mere støtte til maven samtidig med at den dækker mere af ballerne. For den optimale støtte af maven og hofterne anbefales en maxi trusse. Måske synes du at ordet maxi trusse vækker mindelser om mormor trusser, men sådan behøver det absolut ikke at forholde sig. En maxi trusse kan sagtens være rigtig flot – der er blandt andet mere plads til frække detaljer så som lacings, blonder, sløjfer og lignende.

Køb trusser online hos Love Lingeri

Den danske lingeri butik Love Lingeri tilbyder et stort udvalg af trusser i den online shop – find din nye trusse på love-lingeri.dk

More articles