Find en maler på Frederiksberg

15 December 2020
Camilla Skøtt
image

editorial

Skal væggene males? Hegnet? Facaden? Skuret? Uanset hvad der skal males, skal du finde en maler, der kan klare arbejdet – i hvert fald hvis du ikke har tænkt dig at gøre det selv. Leder du efter en maler på Frederiksberg, så læs med, og find ud af, hvordan du får den bedste pris.

Prisen er som regel et temmelig afgørende element, når der skal investeres i boligforbedringer, og det gælder også, hvis du skal have en maler til at håndtere et større eller mindre projekt på hjemmefronten. Vil du have den bedste pris, kan du med fordel indhente tre forskellige tilbud.

Når du indhenter tilbud hos forskellige malere, skal du være opmærksom på, at giver dem hver især de helt samme oplysninger. Bed om at få specificeret prisen og ikke mindst materialerne, så du kan se, hvad de forskellige tilbud inkluderer. når du står med de tre priser i hånden, kan du sammenligne og vælge det bedste.

Pris og kvalitet hænger sammen

Inden du træffer beslutningen om at gå med den billigste maler – ganske enkelt fordi vedkommende er billigst – skal du huske, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Der er som regel sammenhæng mellem pris og kvalitet, og derfor skal du være bevidst om de små detaljer. 

Får du en bedre maling, hvis du vælger et dyrere tilbud? Hurtigere levering? Danske håndværkere? Noget helt fjerde? Det kan naturligvis også være, at det bare er det billigste, der er det bedste – og så skal du naturligvis vælge det.

Husk i øvrigt, at det er en god idé at have en kortere dialog med maleren, inden du vælger. Lyt efter, om vedkommende virker professionel, og om han eller hun har taget stilling til dit nøjagtige projekt – det er eksempelvis svært at give en nøjagtig pris på et stort malerprojekt i dit hjem, hvis vedkommende ikke har besigtiget boligen.

More articles