Find det bedste webhotel til din hjemmeside

25 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle vælge webhotel til hosting af din nye hjemmeside? Så læs med her.

Hvorfor vælge et dansk webhotel?

Der er mange gode grunde til at vælge en dansk udbyder af en webhotel løsning frem for at vælge hosting i udlandet. Mange vælger den sidst nævnte løsning af økonomiske grunde. Men faktisk er danske webhoteller anno 2022 så billige at det dårligt kan betale sig. Og de mange fordele ved at have et dansk webhotel opvejer til fulde en eventuel forskel i prisen som måtte falde ud i det udenlandske webhotels favør.

Først og fremmest er det vigtigt at du holder dig den lovgivning for øje som regulerer udveksling af data på tværs af landegrænser. Der er meget strenge regler når det handler om overføring af data mellem tredjelande.

webhotel

Derfor er det ikke sikkert at du på juridisk forsvarlig vis vil kunne have eksempelvis kundedata liggende på en server i et tredjeland. Det skal du tænke over hvis du ønsker at oprette en webshop eller et website med nogen form for bruger interaktion eller indsamling af person data.

Der ud over kan serverens placering have betydning for SEO (Search Engine Optimization). Hvis SEO på din side er dårlig påvirker det sidens placering i Googles søgeresultater, hvilket kan gå ud over din forretning.

Endelig vil du med et dansk webhotel få adgang til dansk sproget support. Dette har stor betydning hvis du på et tidspunkt står og har brug for hjælp i forbindelse med noget der vedrører den tekniske del af din hjemmeside. De fleste danske udbydere af hosting løsninger tilbyder dansk support via telefon eller online chat – og du vil altid få hurtig respons.

Hvor finder jeg det bedste webhotel i Danmark?

Hvis du er på udkig efter et godt webhotel som matcher din hjemmesides specifikationer kan du finde hvad du søger på webhotel-guiden.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

Flere Nyheder