Find den rette trusse som passer til din krop

14 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at gå rundt i gamle, slidte bomulds trusser hver eneste dag – også til fest og når du er i byen med venner? Trænger du til blot en gang imellem at føle dig sexet og forførende fra yderst til inderst? Og er du måske en lille smule på Herrens mark når det handler om valg af frækt undertøj? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Lingeri trusser – fine, frække og flirtende

En trusse er det mest intime beklædnings stykke, der findes. Derfor udgør trussen selve grundstenen i forførende lingeri. Du behøver faktisk ikke hverken bh’er, korsetter, corsager eller selvsiddende strømper, så længe du kan præsentere en velsiddende trusse, som dækker alt det sjove.

Er du iført den rette trusse er du faktisk frækkere med end uden. En lingeri trusse er nemlig typisk særdeles pikant i sin udformning, og visse trusser – for eksempel de kendte g strengs trusser – er en betydningsfuld turn on i de fleste sammenhænge. G strengs trusser fås i mange forskellige varianter med større eller mindre dæknings grad, med eller uden frække og forførende blonder, og i mange forskellige materialer. Du går aldrig galt i byen med en g strengs trusse, hvis du ønsker det ultimativt sassy look.

Forskellige trusser til forskellige krops typer

Føler du ikke helt, at en g strengs trusse giver dig den støtte, du har brug for for at kunne føle dig selvsikker, kan du vælge en anden type trusse. Du kan for eksempel gå efter en tai trusse eller en maxi trusse, som dækker mere af baller, hofter og mave. Måske synes du ikke at maxi trusse klinger særligt frækt, men her skal du huske, at lingeri trusser typisk er forsynet med flirtende detaljer så som pyntebånd, blonder og andet lir.

Du kan finde et stort udvalg af trusser på love-lingeri.dk

More articles