Find den helt rigtige bh, som passer præcist til dig

01 marts 2020
Astrid Pedersen

editorial

Alle kvinder bør være i besiddelse af mindst én bh eller bralette. Måske tænker du, at din barm har så uanselig en størrelse, at den ikke retfærdiggør brug af bh. Men her tager du fejl. Der findes bh’er og braletter til piger og kvinder i alle størrelser og former.

Uanset om du er ekstra kurvet, eller tilhører den mere slanke og sporty type, vil du sagtens kunne finde en lækker bh eller bralette som passer præcist til dig. Det er bare et spørgsmål om at finde den rette model med den perfekte pasform i den rigtige størrelse.

Hvordan finder jeg den bedste bh?

Før du går på jagt efter en bh eller en bralette, er det vigtigt, at du kender din størrelse. En bh størrelse består af to elementer: Skålstørrelsen, som angives i bogstaver, og bustens omkreds, som angives i centimeter. Er en bh således en 80D, betyder det, at den passer til en kvinde med et bustemål på 80 centimeter og en skålstørrelse, som svarer til en D skål. Du kan få målt begge dele i en lingeri butik – eller du kan gøre det selv, hvis du er sikker på hvorledes denne måling udføres.

Dernæst skal du vælge hvilken bh model som passer bedst til dig. Kvinden med den tunge barm kan med fordel vælge en full cup bh. Denne model er nemlig særligt designet til at løfte, støtte og forme brysterne, således at du får den flotte og forførende timeglas figur. Samtidig er en full cup bh formgivet således at den aflaster mest muligt, og dermed skåner din ryg og din nakke – og slipper for mærker i skulderen.

Er du mere sparsomt udrustet foran, kan du vælge en vatteret bh eller bralette, eller måske en push up bh. Førsnævnte vil give dig en ligeligt fordelt volumen, og sidtnævne skaber en fantastisk kavalergang i selv den mindste barm.

Find dit nye bh sæt på love-lingeri.dk

Flere Nyheder